jueves, 13 de octubre de 2011

Facebook,un bon instrument de treball?
       Hui en dia, amb totes les innovacions que hi trobem al món de les tecnologies, és difícil en qualsevol lloc no veure alguna persona utilitzant aquestes novetats, tant pel carrer com a casa, a classe,, és a dir, s’ha format com una dependencia de la qual tots som esclaus. En l’actualitat veem que en la majoria de llocs on s’impartix l’educació destaca l’us d’aquestes tecnologies, compten amb portàtils, mòvils d’última generació, ipad’s i molts productes més.
       Nosaltres els professors, ens hem adonat que aquest ús massiu d’Internet provoca una major dificultat en l’atenció per part dels alumnes a les classes impartides pels mestres, el que provoca un dèficit en la seua formació educativa com també a voltes aquestes situacions es tornen incontrolables. Els programes més utilitzats són les xarxes socials, com són el Twiter, Tuenti, Facebook, My Space… però en aquest cas anem a centrar-nos en el Facebook.
      El Facebook, és la xarxa social més utilitzada i coneguda del món, i en un futur podria ser una bona ferramenta de treball en classe, ja que els alumnes la podrien utilitzar com a instrument de comunicación directa entre alumnes i professors, tant com per a fer treballs, deures, tutories per a resoldre dubtes, etc… Però aquesta eina ara mateix resulta un problema més que una solució ja que els alumnes l’utilitzen com a instrument de comunicación social i no de format educatiu com es convendria en les classes.
      Tots podem posar de la nostra part per a poder millorar aquesta situació i per tant poder controlar aquest fenòmen i utilitzar-lo per a una millora en l’educació i facilitar el mètode de l’enssenyament.
      Com a conclusió, direm que nosaltres els mestres i vosaltres el pares, tenim una tasca molt important a l’hora d’educar als nostres fills i hauriem de juntar les nostres forces per a aconseguir el nostre objectiu que és millorar els mètodes d’aprenentatge, incloent el Facebook.

1 comentario:

  1. Que es això de ficar Hui en dia en canvi d'Avui en diaaa?? Actualitza el teu blog.

    ResponderEliminar